Programul prezentarilor Feeric Fashion Days

Programul prezentarilor din cadrul Feeric Fashion Days  ce se desfasoara de azi la Sibiu.

Bianca Popp isi va prezenta noua ei colecție la liziera Padurii Dumbrava, miercuri, de la ora 13:00. Este o  colectie gandita special pentru aceasta prezentare ce se numește High Circle si este  realizata in culori de cer. Prezentarea va putea fi vazuta din tramvai, pe ruta Sibiu – Rasinari, tramvaiul fiind compus din doua vagoane, unul dintre ele fiind faimosul vagon-restaurant, unic în Europa de Est.

Lucian Rusu va prezenta noua sa colecție Woods of Heaven intr-un decor de-a dreptul spectaculos, pe pasarela Turnului Dulgherilor, pe strada Cetatii, joi, de la ora 19.

Natalia Vasiliev vine pentru a doua oara la Feeric Fashion Days cu o prezentare de moda de-a dreptul spectaculoasa. Colectia se numeste Golden Party si reprezinta o legatura stransa intre spiritul slav si marea cultura franceza, fiind prezentata intr-un spatiu despre care neconventional este putin spus, in depozitul de faina al Morii Boromir, vineri, de la ora 16.

Prezentarea Ritei Muresan la Sibiu va avea loc sambata, de la ora 17, in Sala Oglinzilor a Forumului Democrat al Germanilor din Romania.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.