Programul „Periuta de dinti” se extinde la Copsa Mica 

Primaria orasului Copsa Mica continua programul de igiena orala denumit ,,Periuta de dinti”. Programul se adreseaza de data aceasta prescolarilor de la Gradinita cu Program Prelungit nr.1 Copsa Mica si se va desfasura pe parcursul intregului an. Copiii au primit periute si pasta de dinti, pe care le vor folosi in timpul programului dupa pauza de masa, in fiecare zi. Pasta de dinti este sponsorizata de catre o farmacie locala din Copsa Mica, care a dorit sa se alature acestui program al carui scop este de a forma deprinderi copiilor cu privire la igiena orala.

Ieri micii prichindei, alaturi de parinti si de doamnele educatoare, s-au spalat pe dinti cu multa bucurie si zarva mare. Programul se va extinde treptat la toate Gradinitele din oras si chiar si la elevii din ciclul gimnazial.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.