Programul „Marsului pentru viata” la Medias

Protopopiatul Ortodox Roman Medias in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias si societatile comerciale Konsta Splendid si Meditur  organizeaza sambata, 24 martie 2018, a treia editie a „Marsului pentru viata.” Evenimentul va incepe la ora 17.00, la Catedrala Ortodoxa Medias, si va urma traseul Piata Andrei Saguna – str. Closca – str. I.G.Duca – Piata Regele Ferdinand I.

Mediesenii sunt invitati apoi, cu incepere de la ora 17.30, la Sala Traube, la piesa de teatru „Inima second-hand” a Teatrului Medias si la Conferinta „O lume pentru viata” sustinuta de catre Parintele Profesor Universitar Stelian Tofana, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Intrarea este libera!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.