Programul Festivalului de Dansuri Populare Maghiare “Vándorcsizma”

Sambata, 18 mai a.c. se desfasoara la Hanul Grewelm din Medias cea de-aXVII-a editie a Festivalului de Dansuri Populare Maghiare “Vándorcsizma”.

“Festivalul ofera invitatilor o gama variata de evenimente cultural si gastronomice, printre acestea se numara dansuri populare, ateliere de mestesugarit, diferite activitati pentru copii, concurs de gatit gulas, prezentari de arme si lupte medievale, cat si diferite expozitii si targuri, ridicare de iurta.

In cadrul festivalului vor urca pe scena formatii de dansuri populare. Punctul culminant al acestui eveniment va fi formatia Zanzibar din Ungaria, care va sustine un concert live. Festivalul se va incheia cu o seara de dans la care pot participa iubitorii de dansuri populare si nu numai.

Sparam ca fiecare dintre participanti sa se regasesca intr-una dintre activitatile oferite de festival”, spun organizatorii.

PROGRAM

12:00– Parada portului popular pe ruta Casa Millenium – Primaria Medias

13:00 – Deschidere oficiala in Parcul Greweln

14:00 – Spectacolul formatiilor de dansuri populare

16:00 – Concurs de gatit gulas

18:00 – Prezentare iurta si baranta

19:00 – Concert Zanzibár

21:00 – Seara de dans popular

Organizatori: UTDM Medias,  Formatia de dans ”Gyöngyvirág” si Primaria Municipiului Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.