Program de 4 zile la Cinema Mediensis

Incepand din acest an programul cinematografului Mediensis s-a redus. Datorita cheltuielilor mari si numarului scazut de spectatori reprezentantii Primariei Medias au decis reducerea programului la patru zile. Filmele ruleaza in zilele de miercuri, vineri, sambata si duminica.

cinema Mediensis

In ultima perioada la nivel national a scazut numarul de spectatori in salile care au aparatura de proiectie pe pelicula de 35 mm, pentru ca la nivel mondial distribuitorii nu mai lucreaza cu acest format. Singura solutie pentru ca incasarile si numarul de spectatori sa creasca este schimbarea aparaturii de proiectie, pentru ca premierele sa ajunga la Medias in cel tarziu 2 saptamani. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.