Profesori vs I.S.J. Sibiu la Scoala Gimnaziala “Ciresarii”

Scoala generala nr 3 Medias

Cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala “Ciresarii” din Medias se opun deciziei I.S.J. Sibiu, de schimbare din functie a doamnei director Gheorghiu Liana. Dupa decizia inspectoratului Consiliul Profesoral si reprezentanti ai Comitetului de parinti au lansat declaratia apel de mai jos.

“Noi membrii Consiliului Profesoral al Scolii Gimnaziale ,,Ciresarii” Me dias si reprezentanti ai Comitetului de parinti, astazi 28.08.2013, am luat la cunostinta decizia I.S.J. Sibiu, de schimbare din functie a d-nei director Gheorghiu Liana.

Avand in vedere interesele strict educationale ale scolii noastre precum si cele generale ale invatamantului public romanesc inscrise in legislatia nationala, ne exprimam indignarea si nu suntem de acord cu aceasta schimbare.

Decizia I.S.J. Sibiu  nu a fost expediata oficial in forma tiparita pe adresa scolii noastre, dar am aflat despre aceasta intentie si nu suntem de acord. Consideram ca prin aceasta decizie a avut loc o ignorare subtila a performatelor manageriale ale actualului director, d-na profesor Gheorghiu Liana. Afirmam acestea deoarece dansa este de mult timp un mediator in cadrul colectivului nostru si totodata un managercare s-a luptat cu greutatile din sistem pentru a face scoala sa fie una din cele mai bune.

Mentionam cateva realizari importante pentru scoala noastra:

–           atragerea de fonduri prin numeroase sponsorizari care au permis dotarea scolii cu mijloace moderne si crearea conditiilor pentru desfasurarea unui invatamant de calitate;

–           initierea si implicarea in numeroase proiecte educationale, scoala noastra participand la un al doilea proiect european Comenius;

–           crearea unui climat echilibrat in cadrul scolii care a permis de-a lungul timpului obtinerea performantelor scolare;

In sprijinul afirmatiilor noastre atasam ,,Raportul directorului asupra activitatii manageriale 2011- 2012 si 2012- 2013”.

Consideram ca atitudinea noastra este justa si fireasca, in conditiile in care Consiliul profesoral al Scolii Gimnaziale ,,Ciresarii” Medias nu a fost consultat in aceasta privinta.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.