Printul Charles in vizita la Viscri

Astazi 16 mai 2011, in celebrul sat Viscri din judetul Brasov a avut loc inaugurarea Primei statii de epurare ecologica din Romania. Statie care va contribui ca mediul înconjurator sa fie mai curat, calitatea vietii satenilor sa fie imbunatatita, iar aspectul traditional specific al satului sa fie mentinut. Inaugurarea a avut loc in prezenta Altetei Sale Regale Printul de Wales, patronul Fundatiei Mihai Eminescu Trust, care a venit special in Viscri pentru acest eveniment. Printul Charles a dezvelit un bustean de stejar pe care sta scris “Prima statie de epurare ecologica din Romania. Inaugurata in prezenta Altetei Sale Regale Prințul de Wales. 16 mai 2011.”

Printul a stat de vorba cu satenii, a mers pe jos pe strazile satului admirand casele bine conservate cu ajutorul meseriasilor locali. Si i-a asigurat pe cei din Fundatie ca vor avea mereu sprijinul sau in realizarea proiectelor de revitalizare a celor 25 de sate din Transilvania in care activeaza Fundatia a carei presedinta este Jessica Douglas-Home. Printul de Wales a declarat la inaugurare ”Sper ca acest proiect  va fi in beneficiul comunitatii multi ani de acum incolo si ca alte comunitati vor urma exemplul vostru.”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.