Principesa Maria a Romaniei, in vizita la Sura Mica

Prima intalnire a Principesei Maria a Romaniei cu agentii Patrulei de Reciclare se intampla azi, 16 octombrie a.c., la Sibiu. Editia a V-a a programului national de educatie de mediu Patrula de Reciclare debuteaza sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale.

Principesa Maria a Romaniei

De la ora 14.00, la Scoala  Primara din  Sura Mica (str. Bisericii 367), judetul Sibiu, Alteta Sa Regala va cunoaste una din cele mai premiate patrule ale programului. Elevii din patrula, coordonati  de doamna profesoara Adela Dragomir, detin trei premii locale in ultimele editii ale programului si au contribuit la succesul echipei judetului Sibiu, premiata  pentru a doua oara consecutiv la nivel national.

Patrula de Reciclare de la Sura Mica, Sibiu

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

12 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.