Primul concert ZMEI 3 la Medias

Prietenii de la ZMEI 3 concerteaza azi pentru prima data la Medias. Concertul are loc in cadrul Weinfest, in Piata Regele Ferdinad I, de la ora 20:00. O sa fie un concert acustic, in care Paula Turcas si Mihai Victor Iliescu il au ca invitat special pe acordeonistul bulgar Ilko Gradev.

“Sunt Paula Turcas, solista trupei Zmei3 și suntem fericiti sa cantam pentru voi deseara, in cadrul Weinfest Mediaș. Bucuria e cu atat mai mare, cu cat acesta este primul concert in orașul in care m-am nascut și pe care eu il numesc, oricand si oriunde as fi, Acasa. De data aceasta o sa venim in formula inedita, doi din cei trei membri fondatori ai trupei, cu sunet acustic si intim și un invitat foarte special. Speram sa neintoarcem in curand la Mediaș și in formula completa.  Multumim din suflet minunatei echipei Weinfest pentru invitatie”, mi-a scris Paula.

In anul 2015, Zmei 3 au avut programat un concert la Medias, dar datorita tragediei de la Clubul Colectiv, turneul in Romania, a proiectului berlinez a fost anulat.

Un an mai tarziu formatia si-a lansat  albumul Zmei3 – ”Rough Romanian Soul” sub label-ul Six Degrees Records, fiind produs de Ian Brennan, producatorul nominalizat si castigatorul premiului Grammy.  In acelasi an prietenii au cantat la Festivalul WOMAD din Marea Britanie. Dupa concert, Zmei 3 au fost invitatii postului de radio BBC3, pentru un scurt recital live.

La Smig impreuna cu producatorul Ian Brennan.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.