Primele rezultate ale medieșenilor la Campionatul Mondial de Karate WUKF

Reprezentanții Clubului Sportiv Ippon Mediaș participă la Campionatul Mondial de Karate WUKF. Evenimentul  are loc în perioada 2 – 7 iulie a.c., în Fort Lauderdale – Florida, Statele Unite ale Americii.  Am primit de la antrenoarea Dora Hanga, primele rezultate ale medieșenilor.

Luni- ziua 1 de competișie:

Mihai Toma a obținut medalia de argint la Kumite 16-17 ani Open Weight, într-o categorize cu 42 de sportivi.

Iulia Ivan s-a calificat alături de echipa feminină de Kumite 18-20 ani în semifinalele care se vor desfășura joi, atât la Kumite Shobu Sanbon, cât și Rotativ. Din păcate a pierdut în turul 2 la Kumite Open.

Andrei și Mihai Toma au cucerit medalia de aur la Kumite rotativ cadeți 16-17 ani și s-au calificat în semifinalele probei de Kumite Shobu Sanbon.

Taria Nagy a luat două medalii de aur la Kumite echipe Sanbon și Rotativ 17-17 ani alături de colegele ei de lot.

Echipa de Kata sincron formată din Samira Armenean, Iulia Ivan și Taria Nagy a ocupat un merituos loc 4 în finală.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.