Primavara Voluntarilor, la Biblioteca

Voluntarii vor sarbatori venirea primaverii si deschiderea Programului de voluntariat in Biblioteca Municipala ,,St. L. Roth” in data de 7 martie, de la ora 14.00, la sediul din Piata Regele Ferdinand I nr. 1, in Sala de Conferinte.

afis primavara voluntarilor

„Impreuna cu elevii din Colegiul Tehnic Mediensis si din Scoala Nationala de Gaz pregatim un eveniment adresat, in primul rand doamnelor, pentru ca vom sarbatori Ziua Internationala a Femeii – 8 Martie. Totodata, deschidem campania de recrutare de voluntari noi, care sa se implice in proiectele culturale, sociale si educationale pe care le vom derula in anul 2016. Muzica, poezie, o parada a costumelor traditionale, prezentarea de machiaje si coafuri sunt doar cateva dintre momentele care vor incanta publicul in data de 7 martie.

Krista Lurtz – o bloggerita pasionata de arta plastica si muzica folk – va expune, pentru prima data la Biblioteca, martisoare si bijuterii lucrate manual, iar tinerii din Colegiul Tehnic Mediensis vor aduce primavara intr-o inima mare, cu flori si alte lucruri confectionate in atelierele colegiului. Parada costumelor va fi sustinuta de PledoarIE pentru IE, sub indrumarea Cristinei Pustai de la Scoala Nationala de Gaz”, spun organizatorii.

Primavara Voluntarilor este un eveniment organizat in cadrul Proiectului ”Voluntarii cartilor din Biblioteca”, sustinut de Directia pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si derulat la Biblioteca Municipala ,,St. L. Roth”, prin ”Raftul cu initiativa”, implementat la nivel national in 16 biblioteci, de catre Fundatia Provobis, ANBPR si Centrul National de Resurse pentru Voluntariat.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.