Prima zi de Feeric Fashion Days

Cea de-a sasea editie a Feeric Fashion Days a debutat ieri sub picuri de ploaie. Prezentarea de moda pregatita de Bianca Popp prin paraul din spatele Oranjeriei Palatului de Vara al baronului Brukenthal din Avrig a fost amanata din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Echipa de productie a reusit sa realizeze un video shooting pe locatie.

„Imi pare rau ca nu am putut oferi publicului aceasta colectie spectaculoasa. Am reusit dupa mai bine de o ora de la momentul in care era fixata prezentarea pentru public sa punem in scena intreaga colectie pentru fotografii oficiali ai festivalului iar acum cautam solutii in program pentru a prezenta colectia si publicului larg”, spune Mitichi, organizatorul festivalului de moda de la Sibiu.

prezentare Adriana Goilav FFD6 - Sebastian Marcovici

Aeroportul International Sibiu si-a deschis larg portile pentru un experiment inedit intr-un spatiu securizat cum este terminalul Plecari. Peste 100 de persoane au umplut sala de asteptare pentru prezentarea Adrianei Goilav. Toti invitatii prezenti au fost „poftiti” la bordul aeronavei pentru prezentarea colectiei Exodus, o colectie pur geometrica, bazata pe multe linii paralele.

prezentare Bianca Popp FFD6 - Sebastian Marcovici

Cele doua prezentari de moda de astazi, a Olimpiei Dobrota din Muzeul in Aer Liber si cea a Andrei Papuc, la Casa Artelor, au fost adaptate corespunzator zilei de doliu national. Ambele prezentari vor incepe cu un moment de reculegere si toate tinutele vor purta insemne de doliu. „Suntem alaturi de familiile care trec prin aceasta grea incercare si ne vom arata respectul prin ceea ce vom face astazi”, mai spune Mitichi. Prezentarea din muzeul Astra este programata pentru ora 17 iar cea din Piata Mica la ora 21:30.

Feeric Fashion Days este un eveniment organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.