Prezentari despre Shakespeare si Camil Petrescu

Biblioteca Municipala St. L. Roth Medias – Sectia adulti,  va derula maine cu incepere de la orele 10:00, actiunea cu titlul ,,Scriitori si personalitati ale lunii aprilie”. Aceasta activitate face parte din proiectul ,,Inapoi la literatura”, initiat in colaborare cu Liceul Teoretic ,,Axente Sever”, care se afla la a III-a editie. Proiectul dovedeste prin sustenabilitatea sa ca interesul elevilor fata de literatura creste de la an la an si contribuind totodata la formarea gustului pentru lectura al elevilor si imbogatirea cunostintelor acestora despre fenomenul literar.

 Shakespeare

La actiune vor participa elevii claselor de Filologie de la Liceul Teoretic ,,Axente Sever” Medias, indrumati de doamna prof. dr. Diana Streza si dna prof. Alina Boian. In cadrul evenimentului  se vor realiza expozitii si prezentari de carte, pe tema  amintita, ale scriitorilor medieseni sarbatoriti in luna aprilie, prezentari in Power Point cu continut biografic si bibliografic ale scriitorilor Camil Petrescu si William Shakespeare, o sceneta din dramaturgia lui Shakespeare precum si discutii libere legate de operele acestora.  

„Totodata, din dorinta de a face cunoscute valorile culturale din Medias, in luna aceasta ne vor onora cu prezenta dl prof. Helmuth Julius Knall si d-ra Iulia Anamaria Ghidiu” spun reprezentantii bibliotecii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.