Preotul Constantin Necula, prezent la protestul de la Sibiu

Preotul Contantin Necula, unul din cei mai cunoscuti si apreciati preoti ortodocsi din tara, s-a alaturat in aceasta seara sutelor de protestatari prezenti in Piata Mare din Sibiu.

„Nu sunt in calitate oficiala de reprezentant al Mitropoliei Ardealului, ci in calitate de om de presa. Nu pot sa fiu indiferent la o generatie pe care vrem sa o pastorim in Hristos”, a declarat, pentru AGERPRES, preotul Constantin Necula.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Sunt si preoti carora le plce iadul, si la fel ca ceilalti muritori, au si acestia dreptul la optiune. Sa ne rugam totusi si pt. el.
    el -chiar daca in situatia in care este nu-i mai poti zice : Sintia sa. Mai rau este ca Insttutia care il are ingaduie calitatea alterata a acestuia. Decfapt cred ca acolo este marea problema care genereaza starea de spirit generala. Bunul DUMNEZEU sa ne ajute pe toti, insa cred ca suntem in aceiasi galeata plina cu laturi si suferinta -ca nimic nu ingadiue Matele Creator fara motivatie in Gradina Sa. Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.