Premiu de excelenta Rotary acordat unei mediesence

Zilele trecute medieseanca Maria Morariu a fost premiata de catre Clubul Rotary Sibiu. Maria este eleva la Liceul Brukenthal si a fost premiata pentru rezultatele deosebite la invatatura. Premierea a avut loc la Sala Thalia, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta.

Maria Morariu a castigat medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Matematica desfasurata in acest an la Deva, medalie de aur si locul doi la Olimpiada Natinala de Fizica, faza judeteana. In perioada iulie -august 2019, Maria a participat la tabara Promys Europe pentru tinerii matematicieni la Universitatea Oxford. Pentru aceste rezultate mediaseanca a castigat premiul al doilea.

Anual Clubul Rotary acorda “Premiul de Excelenta” in valoare de 10.000 lei elevilor cu performante deosebite in domeniul stiintelor exacte .

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.