Premii de 1200 de euro la Slide and Freeze

Sezonul de evenimente la Arena Platoș Păltiniș se va încheia cu cel mai trăznit concurs al anului, Slide and Freeze. La baza pârtiei principale va fi amenajat din nou bazinul de apă, pe care concurenții vor trebui să îl străbată pe schiuri, pe placă sau la cârma propriei ambarcațiuni. Pentru a stimula construirea ambarcațiunilor pentru acest concurs, partenerul principal de anul acesta, Unimat, pune la bătaie premii în valoare de 1200 de euro, 600 de euro pentru locul I, 400 de euro pentru locul II și 200 de euro pentru ultimul ocupant al podiumului.

Concursul este împărțit pe trei categorii: Slide and Freeze, unde vor fi punctate cele mai lungi alunecări pe apă, Jump and Freeze, unde concurenții vor avea la dispoziție două sărituri cu care să convingă juriul, și categoria ambarcațiunilor, unde sunt așteptate cele mai trăznite construcții care pot pluti atât pe zăpadă cât și pe apă. Evenimentul are loc în 11 martie a.c., de la ora 13. Înscrierile se fac on-line până la data de 10 martie 2023, dar și la fața locului înainte de concurs și nu exista taxă de participare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.