Premiera nationala cu ajutorul medieseanului Tavi Isaila

Tavi Isaila_Prod

La editia din acest an a Transylvania Horse Show, Televiziunea Romana a realizat prima transmisiune in direct a unui eveniment sportiv folosind si o drona. Premiera a fost posibila datorita colaborarii cu medieseanul Tavi Isaila si cu firma RA Univers International. Cu ajutorul dronei, coproducatorul celui mai cunoscut concurs hipic international din Romania a realizat imagini spectaculoase pentru cei care urmareau competitia in direct pe micile ecrane.

Ieri l-am invitat pe Tavi Isaila in studioul Radio Ring si l-am rugat sa ne ofere amanunte despre aceasta premiera in Romania, realizata cu ajutor mediesean.

Inregistrarile celor doua zile de concurs se pot vedea la TVR +, iar alte proiecte realizate de RA Univers Internatinal poti vedea la http://www.cjsibiu.ro/sibiul-virtual/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.