Premiera filmului „Constelatia Sibiu”

Un nou film documentar despre Sibiu va fi lansat saptamana viitoare. Marti, 11 februarie, la ora 15, in sala de conferinte a cladirii de pe strada Somesului, nr. 57, corp A, parter, va avea loc premiera filmului „Constelatia Sibiu”. Regia este semnata de Al. G. Croitoru, iar scenariul a fost creat de doamna Anca Sarghie.

Piata_Mica_Sibiu

Evenimentul este organizat de Universitatea Alma Mater Sibiu in colaborare cu Uniunea Scriitorilor din Romania – filiala Sibiu. Pelicula, intitulata sugestiv „Constelatia Sibiu” are ca punct de plecare relatia dintre Sibiu si Marginimea Sibiului. Filmul se doreste a fi o carte de vizita a cetatii sibiene si este realizat de catre Liga Culturala Romania Franta.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.