„Povestile alchimiei”, aduse la Medias de Marius Matache

Mediasul e unul din orasele unde, din 2011 incoace, Marius Matache face prezenta cel putin o data pe an. Pentru oamenii de aici si dragostea lor pentru muzica folk si versurile cu talc. Pentru povestile nascute in zona, legate de istorie si natura. Se simte legat de acest loc si nu isi refuza bucuria de a se intoarce in orasul de pe Tarnava. La un moment dat, circula o gluma ca, daca va continua sa vina asa des la Medias, Primaria o sa-i ceara sa plateasca impozit.

Partea buna e ca nu a renuntat. Si, cum de aproape un an nu a mai venit in ospetie la Medias, vineri, 9 februarie, incepand cu ora 19:30, va invitam la Restaurantul Traube, pentru o seara de muzici si povesti intre prieteni. ”Alchimistul”, ”Licurici”, ”Hai sa” sau ”Poem cu cai” vor completa lista pieselor ce nu vor lipsi din concert, alaturi de arhicunoscutul ”Colind pentru prieteni”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.