Postarea cu numarul 10.000

Zilele trecute, am ajuns la postarea cu numarul 10.000 pe Medias News Blog. Parca ieri am inceput sa scriu zilnic pe acest site si iata ca au trecut deja peste sapte ani de blogging. Despre cum au trecut cei sapte ani petrecuti impreuna pe aceasta platforma de comunicare, am scris aici.

Cand m-am apucat de acest proiect, bloggingul era si el la inceput si, intre timp, au aparut si alte platforme social-media. Dupa atatia ani, ma bucur ca sunt inca oameni interesati de ceea ce postez. In plus, cred ca am pus putin umarul si la imaginea orasului nostru, Medias, pe care o sa-l sarbatorim impreuna saptamana viitoare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Dragă Mircea,
    În primul rând sincere felicitări. Să continui cât poți mai mult. Să știi că ai și cititori care nu recunosc acest lucru! Unii s-au dat de gol. Cred că uneori nu realizezi ce valențe multiple au și ce sentimente profunde provoacă, inclusiv amintiri și nostalgii, rândurile tale.
    Cei ce cu drag, zilnic citim mediasnews.ro suntem alături de tine.
    Cred ca la 10000 se poate cânta La mulți ani!,……cu o bere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.