Pompierii voluntari din Copsa Mica, pe podium

Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Copsa Mica au participat sambata, 6 iunie a.c., la etapa judeteana a concursurilor profesionale organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” al Judetului Sibiu.

Concurs SVSU 2015 02

Desi au avut de infruntat echipe puternice si cu traditie din judetul Sibiu, echipajul compus din 12 pompieri voluntari, condus de seful S.V.S.U., dl. Dan Vasiu, a confirmat inca o data seriozitatea si buna pregatire prin ocuparea locului II la “Dispozitivul de interventie” si a locului II in clasamentul general pe echipe. Aceste rezultate au reprezentat pentru pompierii voluntari Copsa Mica prezenti la concurs, cu un lot nou, mai tanar, o certificare a gradului inalt de pregatire in domeniu.

Ii felicitam pe participanti pentru aceste rezultate de exceptie, pe gazdele si organizatorii concursului pentru organizarea ireprosabila a concursului, ca in fiecare an, si uram echipei castigatoare o reprezentare cat mai buna la faza interjudeteana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.