Pilotul Vlad Teodor din nou pe podium

Pilotul mediesean Vlad Teodor a urcat din nou pe podium. Etapa de la Cozmeni a fost a 2- a etapa din Campionatul Regional de Coasta. S-a desfasurat in data de 16 iunie si la start s-au aliniat 16 masini. A fost un traseu de viteza ridicata  avand lungimea de 3 km. Au fost 6 urcari. Patru de antrenament si 2 manse de concurs. 
pilot Vlad Teodor
„Traseul l-am parcurs in: 1:46:71, timp ce mi-a adus locul 2  in Clasamentul General, Locul 2 in Clasamanetul „2 roti motrice” si locul  1 la clasa R1 1600 cmc. A fost o etapa foarte reusita, bine organizata si lipsita de incidente iar batalia pentru podium a fost destul de intensa. Ecartul intre mine si urmaritor fiind de jumatate de secunda in doua manse care s-au cumulat. Masina cu care am alergat este Opel Corsa 16 v pregatit in Italia. O masina foarte fiabila si rapida care nu mi-a ridicat probleme. Multumesc pe aceasta cale si familiei care a fost prezenta cu mine la concurs, lui Elvis si George. Vreau sa continui lupta pentru podiumul grupei si in urmatoarea etapa care inca nu s-a stabilit ca data si locatie” mi-a spus Vlad.
pilot Vlad Teodor podium
Mai jos ai si imagini video din timpul cursei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.