Pilotul Vlad Teodor din nou in cursa

Urmatoarea etapa din CNVCR este Trofeul Teliu, trofeu ce se desfasoara in amintirea marelui Maestru al sportului Eugen Ionescu Cristea in data de 8-9 iunie. Cu aceasta ocazie elevul maestrului ,Vlad Teodor va participa in cinstea lui ca forelighter cu o masina Opel Corsa Gsi 16 v.

Vlad Teodor

Impreuna cu el va lua startul in concurs Andrei Manciu care va pilota un Opel Kadett Gsi 16 v, fosta masina a lui Eugen Ionescu Cristea, masina cu care Vlad s-a luptat in sezonul 2010 pentru podiumul Grupei H3 sub insasi indrumarea maestrului si cu care Andrei Manciu a reusit podiumuri la Juniori din 2011 si pana in prezent.

Una din celebrele fraze ale lui Eugen a fost: ” Daca pilotezi bine un Kadett vei merge bine cu orice masina”-Trofeul Sinaia 2010. Echipa Gsimotorsport va da intalnire la Teliu tuturor celor pasionati de motorsport si in special fanilor Opel!

Mai jos ai prezentarea traseului de la Teliu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.