Pilotul Vlad Teodor alerga maine la Rasnov

Medieseanul Vlad Teodor va participa maine la etapa a  13-a din Campionatul National de Viteza in Coasta DUNLOP 2012. Etapa se va desfasura la Rasnov – Valea Cetatii. Traficul va fi inchis de la ora 07:30-19:00, startul fiind programat in jurul orei 08:00 dimineata.

Vlad spera sa urce pe podium la categoria H2 unde in etapa anterioara desfasurata la Paltinis a obtinut locul 4. Medieseanul spera sa fie un traseu mai umed pentru a fi in avantaj. Interviul realizat dupa cursa de la Paltinis il poti vedea aici. Dupa interviu poti vedea si inregistrarea cursei de la Paltinis cu care Vlad a revenit in campionat.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.