Pilonii din centru vs. soferi

In doar trei luni de la punerea in functiune, cei doi stalpi  pneumatici din  centru  au fost deteriorati de trei ori.  De exemplu, in cursul zilei de luni o masina inmatriculata în judetul Bihor a incercat sa patrunda in zona centrala, conducatorul auto neposedand card a avariat grav atat stalpul cat si masina proprie. Conducatorul auto ramane raspunzator pentru fapta comisa suportand costul reparatiilor.

Intrucat accesul in zona centrala este restrictionat si sub control video autoritatile  reamintesc tuturor conducatorilor auto care nu poseda card de acces sa nu forteze intrarea in Piata Regele Ferdinand.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.