Piesele interpretate la X-Factor 2012 de Tudor Turcu

Zilele trecute cand am realizat la radio interviul cu Tudor Turcu, castigatorul X-Factor 2012 discutam despre alegerea pieselor din concurs. In cadrul interviului Tudor a spus ca a fost chiar primul concurent la auditiile de la Cluj si a cantat  “Feel like making love” a celor de la Bad Company.  Pe urma piesele au fost alese de cei trei jurati si majoritatea dintre ele au fost din zona rock.

Pana la finala mediesenul nostru cantat piese din repertoriul Nickelback, 3 Doors Down, Elvis Presley, Lenny Kravitz, Michael Jackson, Elton John, Holograf, Cargo, Phoenix, Creedence Clearwater Revival si s-a descurcat foarte bine.Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii


  1. iti multumim pentru toata inima ta!cat esti de etern!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.