Piese din colectia Muzeului Medias expuse la Tg. Mures

Muzeul Municipal Medias isi prezinta colectiile si in alte locatii din Romania. Sambata, 14 mai 2011, de la ora 16.00 la Muzeul Judetean Targu Mures va avea loc vernisajul expozitiei ,,Ceramica din Transilvania“  organizata de catre institutia mureseana impreuna cu Muzeul Astra din Sibiu, Muzeul Judetean Sf. Gheorghe si Muzeul Municipal Medias.


Institutia medieseana contribuie la acest eveniment cu un numar de 10 piese de ceramica transilvaneana – romaneasca, maghiara si saseasca, obiecte ce  vor completa expozitia de la Muzeul Judetean Targu Mures.

Ca urmare a Protocolului incheiat intre Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias si Muzeul Judetean Targu Mures, piesele vor face parte din aceasta expozitie timp de un an de zile dupa care, expozitia va fi organizata si la Medias.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.