Piesa Burger7 inscrisa la Global Rockstar

O tanara din Germania a hotarat sa participe la un concurs de talente muzicale cu o compozitie preluata din repertoriul proiectului Burger7. Tanara Nicole Scholz (Nicci) a ales sa inregistreze o versiune proprie a melodiei „You free me“ compusa de mediesenii de la Burger7 si sa participe la concursul Global Rockstar sustinut de filma de microfoane AKG.

Nicole a ascultat piesa la radio si a sunat sa afle cine sunt compozitorii pentru a le cere permisiunea sa faca un cover. Uwe Pelger si Erhard Huegel au fost de acord si atunci Nicci a inregistratat versiunea proprie.

Mai jos poti vedea un clip cu Nicole Scholz interpretand piesa din concurs.

 

In aceasta vara l-am avut invitat la Radio Ring pe Uwe Pelger din cadrul proiectului Burger7.  Inregistrarea emisiunii „Lentila de Contact“ se poate vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. Nice Song , Nice Singer

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.