Piaţa de Fericire, ediţia 2

Asociația Sfântul Casian Mediaș organizează în perioada 15 noiembrie – 18 decembrie a.c., a doua ediţie a evenimentului Piaţa de Fericire. Evenimentul se organizează anul acesta exclusiv online pe pagină dedicată de Facebook: https://www.facebook.com/piatadefericire

Asociația este compusă din părinții copiilor cu autism, având ca scop recuperarea copiilor lor și a altora. Ea a fost înființată în anul 2018 și este formată din 5 părinți cu copii diagnosticați cu autism. În acest moment, părinții și 4 terapeuți se ocupă de 17 copii. În Mediaș și zona de nord a județului Sibiu au fost identificate 51 de cazuri.

Persoanele interesate sunt așteptate să viziteze pagina respectivă, să comenteze cu ”donez” la obiectul (carte, jucărie, etc.) preferat și un voluntar din cadrul proiectului va prelua donația și va avea grijă ca obiectul să ajungă la persoana care a donat suma de bani. Toți banii donați vor ajunge la această asociație care are grija de copiii cu autism.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.