Photo Virginia Stef

Fotografia se pare ca ii tenteaza tot mai mult medieseni. Odata cu aparitia telefonului mobil pe post de „imortalizator”, ne este mai usor sa surprindem momentele pe care vrem sa le prezentam prietenilor. In zilele urmatoare o sa postez pe site anumite fotografii realizate de medieseni care sau „aplecat” mai mult asupra apartului de fotografiat si au vrut nu doar sa surprinda niste simple cadre, ci sa transmita ceva privitorului prin intermediul fotografiei.
Gina Stef este o tinara pe care o stiu doar de cateva zile. Am fost surprins de faptul cand atunci cand ne-am cunoscut, umbla cu aparatul de fotografiat dupa ea. Chiar daca a studiat limbile straine, Gina este si o mare pasionata de fotografie. Are un site unde isi posteaza lucrarile si a castigat chiar si un concurs in Spania iar una dintre fotografiile sale a fost publicata de o revista din penisula.
Mai jos ai fotografiile Ginei iar zilele urmatoare o sa iti prezint un alt mediesean pasionat de fotografie.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Niciun comentariu


  1. Buna Mircea,
    pozele Ginei sunt foarte impozante…insa consider ca selectia prezentata pe blog nu reprezinta acel creme de la crem. Am vazut in cadrul galeriei de pe http://www.deviantart.com poze de o incadrare si un contrast exemplar. Felicitari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.