Peter Herman, vicecampion balcanic

Mediasul are un vicecampion balcanic la atletism. Peter Herman, sportivul legitimat la CSS Medias  a castigat zilele trecute medalia de argint (3000 m), in cadrul Campionatul Balcanic de Juniori, care a avut loc in weekend la Pitesti.

Cu ocazia evenimentului Federatia Romana de Atletism a organizat o conferinta de presa in care jurnalistii prezenti au aflat care sunt planurile de viitor ale federatiei. Printre planurile anuntate de federatie se numara implementarea unui mini sector de atletism in scoli, organizarea la nivel profesionist a Campionatelor Internationale ale Romaniei si promovarea la nivel local a unor proiecte de construire de piste de alergare in parc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.