Peste 80 de participanti la Cupa Mediasului la automobilism

Mai este doar o zi pana cand incepe Cupa Mediasului la automobilism. Pana azi s-au inscris 85 de concurenti si trei echipe. Aici se poate vedea lista participantilor la Campionatul National de Viteza in Coasta DUNLOP 2019 – Cupa Mediasului TOTAL si cateva dintre masinile lor.
Mihai Leu concureaza cu un Ferrari 458 Challenge Evo, Silviu Dumitrescu cu Osella PA 21 si pilotul Lucien Hora cu Lola B99/50. Prima masina electrica de curse Volkswagen Golf GTI va fi condusa de catre pilotul Sorin Ghisoi, iar medieseanul Ovidiu Dulacioiu va conduce Mitsubishi Lancer Evo X.

Dupa doi ani in care municipiul a gazduit doar competitii de Divizia a doua, anul acesta va avea loc o etapa din Campionatul national Divizia 1. Competitia are loc sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv și este sustinuta de TOTAL Romania, in calitate de partener principal.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.