Peste 60 de participanti la Ora Pamantului, editia 2018

Peste 60 de iubitori ai sportului si naturii au luat parte la Ora Pamantului, duminica 25 martie a.c., intre orele 20:30 – 21:30 in zona BinderBubi. Sub deviza „Daruieste Naturii din Energia Ta”  Asociatia de Turism si Ecologie Dianthus a organizat o alergare noctura la lumina lanternelor pe traseul impadurit de 4 km de la Crosul Binder. 

Medieseni de toate varstele au participat si s-au bucurat de miscare si aer curat, descoperind ca padurea poate fi fermecatoare si la lumina lanternei. Atmosfera a fost foarte placuta iar in zona „La Brazi”, participantii au fost asteptati cu ceai cald, fructe si biscuiti, la o mica pauza de admirat panorama nocturna a orasului Medias

Evenimentul face parte din „Calendarul Verde”, proiect implementat cu sprijinul Romgaz S.A.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.