Peste 400 de cutii au fost adunate la Shoebox Medias 2014

Proiectul ShoeBox Medias 2014 a ajuns ieri la final. In cele cinci zile de colectare a pachetelor membrii Rotaract Medias si ai Asocitiei “Mediasul Nostru” au reusit, prin bunavointa si generozitatea mediesenilor, sa adune peste 400 de pachete, depasind numarul, si asa impresionant, de cadouri stranse anul trecut.

In aceasta dimineata donatiile au luat drumul Leaganului de copii de la Nades, Scolii cu clasele  I- VIII George Popa, de unde vor fi distribuite familiilor nevoiase a caror copii invata in aceasta scoala, dar si altor familii cu copii cu o situatie materiala precara din Agarbiciu si Axente Sever.

Mai jos ai declaratiile celor doi presedinti ai organizatiilor mediesene.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.