Peste 100 de participanti la Atel Bike & Hike

Peste 100 de participanti de toate varstele din Atel, Medias, Sibiu, Bucuresti si Targu Mures au luat startul, sambata, 6 iunie a.c., in parcurgerea traseelor panoramice de bicicleta si de drumetie din comuna Atel.

Evenimentul a inceput la sediul Grupului de Actiune Locala Podisul Mediasului din Atel, cu inregistrarea participantilor, preluarea bicicletelor inchiriate cu titlu gratuit si un seminar de informare cu privire la traseele tematice realizate prin proiecte LEADER pe teritoriul GAL. S-au distribuit mape de prezentare cu harti, pliante si alte materiale informative.

Atel Bike_2

Participantii au plecat apoi pe cele doua trasee de bicicleta si cel de drumetie, insotiti de ghizi. Traseul de bicicleta, de 30 de kilometri, s-a bucurat de cei mai multi participanti, aproximativ 50 de iubitori de miscare parcurgand, pe colinele pitoresti ale comunei Atel, traseul pana in satul apartinator Dupus. Aici s-au reunit participantii de pe toate traseele si au luat pranzul cu produse traditionale, bucurandu-se apoi de activitatile de timp liber puse la dispozitie: minge de zorb, tras cu arcul, summo fotbal si orientare cu busola. A urmat vizitarea Bisericii Evanghelice din Dupus si intoarcerea in Atel.

Atel Bike_4

Dupa vizitarea Bisericii Evanghelice din Atel, participantii au asistat la “Ora de Muzica Clasica” cu Filarmonica de Stat Sibiu, un eveniment organizat de Consiliul Judetean Sibiu, prin Asociatia Judeteana de Turism Sibiu, in cadrul Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu. Evenimentul s-a incheiat in jurul unui foc de tabara cu muzica folk, in satul Dupus, invitat special fiind cantautorul Marius Matache.

Atel Bike_3

“Ne bucuram de participarea numeroasa de la eveniment si de interesul acordat investitiilor realizate prin intermediul proiectelor LEADER prin GAL Podisul Mediasului. Avem un teritoriu cu un cadru natural si cultural deosebit si ne bucuram sa-l vedem pus in valoare. Multumim participantilor si ii asteptam in continuare pe traseele tematice amenajate pentru turisti in comuna Atel si in celelalte commune de pe teritoriul nostru”, declara Ovidiu Dragusanu – Director Executiv, GAL Podisul Mediasului.

Atel Bike_5

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului “Functionarea Grupurilor de Actiune Locala, dobandirea de competente si animarea teritoriului”, finantat de FEADR prin “Programul National de Dezvoltare Rurala”, Axa IV LEADER, Submasura 431.2

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.