Pesah interactiv la Sinagoga Medias

De duminica 5 aprilie a.c., la Sinagoga din Medias se deruleaza o noua serie de activitati. Anda Reuben, coordonatoarea proiectului ii invita pe medieseni la Sarbatoarea de Pesah.

Pesah Interactiv

“Sarbatoarea de Pesah este una dintre cele mai importante pentru poporul evreu: ea reprezinta un moment de cotitura in istoria noastra, eliberarea din sclavie si crearea identitatii nationale. Ca atare, de mii de ani, evreii au marcat cu entuziasm si respect acest moment, in cadrul unei mese festive: Seder-ul de Pesah. In perioada 5 – 9 aprilie, aveti ocazia sa intrati in contact direct si interactiv cu obiceiurile noastre si sa descoperiti o lume care pana acum a fost mai putin accesibila”, spune Anda.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.