Pensionari medieseni fermieri pe facebook

Pensionarii medieseni care participa la cursul „BuniNet” mai nou se joaca pe  facebook.  In urma cu doua saptamani cursantii au invatat sa isi deschida un cont in reteaua de socializare facebook iar acum sunt foarte incantati de jocul Country Life.

Antonela Barbu, coordonatoarea proiectului de la Biblioteca Municipala „St. L. Roth” scrie pe blog „ cei sase cursanti din Clubul BuniNet din Medias, se lupta pentru a avea o ferma cat mai mare si oite multe, „mandre si cornute”,  au inteles ce inseamna sa ai multi vecini, au invatat cum sa isi extinda terenul, sa trimita cadouri, sa se reorganizeze si sa culeaga recolta”. Pana la sfarsitul  anului, 100 de pensioari, vor urma cursul din cadrul Proiectului „BuniNet – bunicii invata sa comunice pe Internet”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.