Pe bicicleta din Germania la Cristian (video)

In urma cu 11 zile, Guguianu Ion, Manfred Roth si Harald Zaker au plecat din Germania spre Romania pe biciclete. Pasionatii de ciclism au decis ca in acest an sa participe la intalnirea sasilor din Cristian, judetul Brasov si sa ajunga in Romania pe doua roti.

Biciclisti Germania 1

Cu toate ca aseara era planificat sa doarma la Blaj, calatoria celor trei au ajuns la Medias. I-am asteptat la intrarea in oras, si de la ora 20:00, au fost invitatii mei la Radio Ring sa ne spuna povestea acestei provocari.

Ii multumesc colegului Jurgen Schnabel, de la Radio-Siebenbuergen care mi-a spus despre calatoria baietilor si care monitorizeaza zilnic traseul pe site-ul postului de radio.  

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.