Paula Turcas si Zmeitrei vor inregistra in Smig

Medieseanca Paula Turca si Zmeitrei vor inregistra un album in satul Smig. Intr-o luna de zile a reusit sa adune banii necesari pentru realizarea proiectului, in care este implicat producatorul american de world music Ian Brennen, de patru ori nominalizat la Premiile Grammy.

 Zmei Trei

“E oficial! Facem albumul Zmeitrei, cu Ian Brennan, in Romania. Am reusit intr-o luna sa strangem 23.770 de euro. 393 de oameni din SUA, Romania, UK, Germania, Franta, Austria, Elvetia, Spania, Irlanda, Italia, Belgia, Olanda, Noua Zeelanda, Canada si Australia au avut incredere in visul nostru. Va suntem recunoscatori si chiar din acest moment incepem sa pregatim inregistrarea. O sa va țin la curent cu fiecare pas important pe care-l facem. O sa venim la Smig cu toata echipa internationala , se filmeaza si un documentar si o sa facem si un concert pentru oamenii dragi din sat”, a anuntat cu bucurie Paula pe facebook.

Un interviu cu Paula am postat aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

19 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.