Paula Turcas si Zmeitrei filmeaza azi la Smig

Medieseanca Paula Turcas si Zmeitrei se afla azi la Smig pentru a inregistra materiale pentru noul album. In cadrul acestui proiect este implicat producatorul american de world music Ian Brennan, de patru ori nominalizat la Premiile Grammy.

Zmei Trei

Soprana si colegii ei sunt in Romania inca de la inceputul acestei saptamani si au filmat pentru cateva zile la Bran. Pe parcursul zilei de azi se vor face filmari in satul Smig, din comuna Alma, judetul Sibiu, unde a copilarit si unde tatal ei a fost preot timp de 36 de ani. Ea isi aminteste cu placere de oamenii satului, de obiceiuri, de dealuri si de oile pascand sub lumina apusului, de clopotele de la biserica, de portul popular, de razboiul de tesut al bunicii.

Un interviu despre cariera mediesencei poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.