Paula Turcas si Zmeitrei, concert la Medias

Medieseanca Paula Turcas si Zmeitrei revin in Romania pentru o serie de concerte. In cadrul turneului, Zmeitrei vor sustine un concert si la Medias, in data de 19 noiembrie a.c., de la orele 19:00, in Sala Traube. Pretul biletului este 15 lei, iar biletele se pot procura in ziua concertului, la intrarea in sala.

Afis Zmeitrei Medias

Este primul concert la Medias al acestui proiect berlinez, care acum lucreaza pentru cel de-al doilea lor album cu producatorul american Ian Brennen, castigator al unui Premiu Grammy. Albumul este planificat sa fie lansat pana la finalul acestui an.

Concertul de la Medias este organizat prin bunavointa Directiei de Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias, Asociatiei Culturale „Pusteblume”, Nova TV, Radio Ring, MediasLive, Medias News, la initiativa Asociatiei Culturale “Mediasul nostru”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.