Paula Turcas canta vineri la WOMAD Festival

Zmei 3 vor canta in aceasta saptamana in Marea Britanie. Medieseanca Paula Turcas si colegii de la Zmei3 au fost invitati sa concerteze la WOMAD Festival, avandu-l drept co-fondator pe starul Peter Gabriel. Recitalul este programat in seara zilei de vineri, dupa care romanii au fost invitati sa cante un set acustic, la postul de radio BBC 3. Zmei3 isi promoveaza noul album „Rough Romanian Soul”. 

Paula Turcas

Este a doua prezenta a trupei in Marea Britanie, primul concert fiind la Londra, in clubul The Troubadour, unde a cantat pentru prima data la Londra superstarul Bob Dylan. Paul Simon, Martin Carthy, Redd Sullivan, Charlie Watts, Sammy Davis jr, Led Zeppelin, Adele sau Jimi Hendrix sunt alte cateva nume celebre care au cantat pe aceeasi scena londoneza.

Zmeitrei-Ian-Brennan

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.