Paul Panait revine impreuna cu Virtual

Constantin Ciurariu (Virtual) lanseaza inca o piesa, dar de data aceasta in colaborare cu   Paul Panait, fost membru Gaz pe Foc ( formatie care in anii ’90 isteriza atat tinerele domnisoare cat si pe mamele acestora). Virtual este un cunoscut producator de muzica in tari ca America ,  Germania, Portugalia si Austria care decide sa isi produca propriile melodii.

Paul Panait

Colaborarea dintre cei doi a rezultat piesa cu numele “I Hate U But I  Love U” care de saptamana viitoare o poti asculta la Radio Ring. Paul are multe amintiri frumoase legate de Medias si debutul sau in muzica. Am stat ieri de vorba cu Paul si mi-a spus “ recunosc ca am fost surprins placut de  sound-ul simplu, dar care se aude foarte bine si nu e de mirare ca piesa urca in fiecare saptamana in clasamentele din topurile KissFm din Turcia„.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.