Paul Ciuci se implica intr-o noua campanie umanitara

Paul Ciuci, solistul trupei Compact se implica, alaturi de alti 13 artisti din industria muzicala romaneasca, in campania umanitara “Nu esti singur pe lume”, lansata in luna decembrie de postul de radio Europa FM.

Cei 14 artisti interpreteaza imnul acestei campanii – “E soare si pe strada ta”, piesa compusa de Petru Calinescu, fiul actorului Florin Calinescu. Europa FM a vazut in aceste nume din muzica autohtona, printre care se numara Monica Anghel, Corina Chiriac, Gabriel Cotabița, Loredana, Andra si Toni Seicarescu, ambasadori ai campaniei, considerand ca artistii implicati ii pot mobiliza pe romani sa-si ajute semenii aflati in situatii dificile.

“Am primit cu bucurie invitatia de a canta, alaturi de alti artisti, imnul campaniei umanitare “Nu esti singur pe lume” si sper din suflet ca aceasta initiativa sa-si atinga scopul, respectiv sa contribuie la sustinerea multor oameni aflati in suferinta” a declarat Paul.

 Scopul campaniei este sprijinul, prin orice forma, al oamenilor aflați in situatii limita si al comunitatilor izolate din tara. Conform Europa FM, peste 6,6 milioane de romani sufera de lipsuri materiale severe, dintr-un total de aproape 9 milioane care traiesc in saracie sau risca sa ajunga in aceasta situatie.In luna decembrie, Europa FM a realizat deja transporturi cu ajutoare in trei dintre localitațile vizate de campania “Nu esti singur pe lume”. Melodia va fi difuzata de Europa FM pe tot parcursul anului 2013, campania urmand sa se deruleze pe intreg anul viitor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.