Patru medieseni, la cea mai spectaculoasa cursa de alergare montana din Romania

Patru medieseni participa azi la cea mai spectaculoasa cursa de alergare montana din Romania.

Christine Thellmann_2
Christine Thellmann (mijloc)
Cristian Radu
Cristian Radu

            

Christine Thellmann si Radu Cristian Gheorghe alearga la INOV8 X2 RACE, o cursa deosebit de spectaculoasa prin traseul tehnic si diferenta de nivel uriasa (1900m D+) raportata la lungime (18km), ce se desfasoara integral la peste 2000m, in Muntii Fagaras, ajungand pana pe al doilea cel mai inalt varf din Carpatii Romaniei, Negoiu (2535m). La ora 7:00 a.m. este programat startul de la Balea Lac, zona Heliport, in fata Cabanei Paltinu.

coste totan
Coste Totan
Marius Rus
Marius Rus

2X2 RACE este singura cursa din Romania care se desfasoara integral la peste 2000m altitudine, fiind deosebit de tehnica si, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile ultra-maratoane montane din lume. La acest curs participa Rus Marius Gabriel si Totan Constantin Ioan.

Traseul, cu o lungime de 45km si 4200m diferenta pozitiva de nivel, poarta concurentii pe cele mai inalte doua varfuri din Romania, Moldoveanu (2544m) si Negoiu (2535m), din spectaculoasa creasta a Fagarasilor. La ora 6:00 a.m. este programat startul de la Balea Lac, zona Heliport, in fata Cabanei Paltinu.

430 de alergatori din Romania, Franta, Polonia, Spania, Marea Britanie, Elvetia, Republica Moldova, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cea mai spectaculoasa cursa de alergare montana de la noi din tara.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.