Patru lansari de carte in octombrie la Medias

Pana la sfarsitul acestei luni vor avea loc patru lansari de carte in orasul nostru. Evenimentele se vor desfasura la Biblioteca Municipala “St.L.Roth” si Sala Traube. Joi, 25 octombrie, la ora 17 la Biblioteca Municipala Medias va avea loc o intalnire cu scriitorul Nicolae Baciut ( redactor sef la revista Vatra Veche ) care isi va prezenta 3 volume iar in data de 27 octombrie la Sala Traube vor fi lansate alte trei carti semnate de Claudia Padureanu, “Horia Lupu. In memoriam”, Maria Cozmescu, “Zambind in oglinda” si Helmuth Julius Knall (ed.), “Liceul „Stephan Ludwig Roth”. Fragmente istorice, III”.

Detalii despre lansarile din data de 27 octombrie poti afla din interviul realizat cu profesorul Helmuth Knall, despre Centenarul inaugurarii cladirii Liceului „Stephan Ludwig Roth”  pe care il poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.