Paste la munte, la Arena Platos Paltinis

Pentru ca vremea e prea frumoasa ca sa nu ne bucuram de ea in zilele libere ce urmeaza, Arena Platos Paltinis deschide complexul pentru trei zile in mini-vacanta prilejuita de Pastele ortodox. Partiile sunt inca acoperite de zapada artificiala si sunt potrivite pentru un schi de primavara, iar in acelasi timp temperaturile au crescut incat unele activitati ale complexului de vara pot fi deja deschise. Astfel, complexul Arena Platos va fi deschis intre 7 si 9 aprilie, intre orele 11 si 17.

Partiile vor fi deschise pentru schiori sau pentru cei care doresc sa se dea cu sania, iar cand s-au epuizat activitatile de iarna, cei care doresc sa isi petreaca zilele de Pasti in natura, in aer liber, pot incerca tiroliana, parcul de catarat sau pot folosi bicicletele si trotinetele complexului de vara. Duminica, in ziua de Pasti, copiii sunt asteptati la un mic concurs. 100 de oua si iepurasi de ciocolata vor fi ascunsi prin complexul Arena Platos, iar cel care va aduna cele mai multe va castiga un skipass pe intreg sezonul urmator de iarna, care poate fi oferit apoi oricui. Si astea sunt doar cateva dintre surprizele pregatite pentru weekendul prelungit ce urmeaza.

„Avand in vedere ca este un eveniment inedit, intre iarna si vara, skipass-ul disponibil va avea un pret redus. Incercam sa lansam o noua traditie in perioada sarbatorilor pascale, sa oferim o alternativa in aceste zile mai molesite, cum se obisnuieste”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platos Paltinis.

Pretul skipass-ului pentru adulti va fi 53 de lei, 35 pentru studenti, elevi si pensionari si 33 pentru copii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.