“PASI spre CONSTIENTIZARE”, proiectie la Medias

Azi, 8 august, de la ora 17:00, mediesenii sunt invitati la Biblioteca Municipala ”St. L. Roth” Medias pentru a urmari proiectia documentarului ”Pasi spre constientizare – Indraznesc sa alaptez”, realizat de Asociatia Lion Mentor.

afis documentar

“PASI spre CONSTIENTIZARE”, o productie Lion Mentor Association, realizat de Irina Thiery, este al doilea documentar al campaniei “INDRAZNESC PENTRU COPILUL MEU”, un documentar despre protejarea sanatatii sugarilor, indiferent daca sunt alaptati sau hraniti cu lapte praf. Actualul documentar este adresat tuturor: atat mamicilor care alapteaza, celor care nu alapteaza, taticilor, cat şi oricaror persoane ardente de informare corecta si manate de dorinta de a schimba disfunctionalitatea cu naturalul.

“Filmul este un apel la simtul de raspundere al fiecaruia dintre noi, pentru o informare corecta asupra a ceea ce inseamna cu adevarat un start sanatos, natural al copiilor noştri, precum şi pentru conştientizarea impactului calitatii informatiilor ce le transmitem generatiilor viitoare. Avem datoria, fata de generatiile viitoare, sa fim uniti, in cazul de fata, in fata industriei laptelui praf, sa cerem onestitate in modul de promovare a formulelor artificiale. Laptele matern si laptele praf nu sunt produse identice”, spun organizatorii proiectiei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.