Participa la Comoara Cetatii Medias 2013

Editia din acest an a concursului Comorii Cetatii Medias va avea loc sambata 12 octombrie. Concursul de aventura pentru tineri aflat la editia a VI-a, va cuprinde diverse probe printre care : tir cu arcul, tiroliana, tir cu paintball, orientare turistica. Daca vrei sa participi trimise fisele de inscriere la adresa  comoaracetatiimedias@yahoo.ro

Afis_comoara_2013web

Concursul este organizat de Asociatia Dianthus Medias, impreuna cu Rotary Club Medias, Primaria Medias prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si cu sprijinul ABE TravelContrast Publicitate si Hotel BinderBubi Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.