Parteneriat intre Muzeul National Brukenthal si Muzeul Municipal Medias

Muzeul Municipal Medias participa, in aceasta perioada, la un eveniment inedit: organizarea, la Sibiu, a unei expozitii temporare dedicate mostenirii culturale a sasilor transilvaneni. Expozitia, intitulata „Povestea lazilor sasesti din Transilvania” („Was Sächsische Truhen Erzählen”), este initiata si gazduita de Muzeul “Emil Sigerus” din Complexul Muzeal ASTRA, in cadrul unui parteneriat intre muzeul sibian, Muzeul National Brukenthal si Muzeul Municipal Medias.

lazi-sibiu-afis

Pentru realizarea acestui proiect, au fost itinerate de la Medias cateva obiecte specifice tematicii, aflate in patrimoniul nostru local. Vernisajul expozitiei va avea loc in 16 mai, ora 18:00, la Sibiu, Casa Artelor, Piata Mica nr.21 si poate fi vizitata in perioada 16.05–20.10 a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.